Over SSWEBS

SSWEBS helpt ondernemers met het opzetten van hun goed vindbare website in WordPress. Ik adviseer over de do's en don'ts voor een professionele website.
Mijn doel is om voor mijn klanten heldere websites te bouwen die goed gevonden worden en hen de online zichtbaarheid geven die ze verdienen.


SSWEBS gaat met de klant in gesprek, vertaalt de vraag naar webmogelijkheden en denkt in dit proces kritisch mee. Belangrijke principes waarmee rekening wordt gehouden zijn vindbaarheid, gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid, nut en aantrekkelijkheid.

Na de analyse steekt SSWEBS, indien gewenst, ook de handen uit de mouwen in de fase van ontwerp, webbouw (vertaling van layout naar html/css/javascript) of onderhoud.

Bij het ontwerpen en bouwen van de site wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de webstandaarden, de richtlijnen voor het toegankelijk, stabiel en duurzaam bouwen van websites (zie www.webrichtlijnen.nl).


SSWEBS heeft een stevig netwerk van specialisten in het veld opgebouwd en werkt waar nodig samen met deze partners.
Partners: That's Yours: www.thatsyours.nl, Mieke Grooten: www.spins.nl, Marika Taborsky: www.taborsky.nl, Isolde van Oosterhout: www.solswebdesign.nl.


SSWEBS bestaat sinds 2006. Oprichter Shyama Sewpersad studeerde psychologie aan wat tegenwoordig de Universiteit van Tilburg heet. Zij studeerde af in de richting neuropsychologie en werkte vervolgens enkele jaren als neuropsycholoog. In 1996 maakte zij een switch en kwam haar werkend leven steeds meer in het teken te staan van het internet. Zo was zij werkzaam bij de Tilburgse Kunststichting waar zij verantwoordelijk was voor het opzetten en uitbouwen van de websites van de diverse afdelingen. Zij werkte bij internetbureau Sebastian Webprojecten, eerst als webbouwer en later als projectcoördinator. Ook was zij enige tijd werkzaam als front-end developer bij Colours.

Bij Shyama staat heldere communicatie voorop, helder naar de klant en naar de bezoeker van een website.

Contact

Neem contact op met SSWEBS.

 

Lovensestraat 124
5014 DT Tilburg
T: 06 - 41.66.00.52
E: info [@] sswebs.nl

Bekijk Shyama Sewpersad's profiel op LinkedIn
Facebook

IBAN: NL59 INGB 0005 3683 93
KvK nr: 17.23.09.33