Over SSWEBS

SSWEBS helpt ondernemers met het opzetten van hun goed vindbare website in WordPress. Ik adviseer over de do's en don'ts voor een professionele website.
Mijn doel is om voor mijn klanten heldere websites te bouwen die goed gevonden worden en hen de online zichtbaarheid geven die ze verdienen.


SSWEBS gaat met de klant in gesprek, vertaalt de vraag naar webmogelijkheden en denkt in dit proces kritisch mee. Belangrijke principes waarmee rekening wordt gehouden zijn vindbaarheid, gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid, nut en aantrekkelijkheid.

Na de analyse steekt SSWEBS, indien gewenst, ook de handen uit de mouwen in de fase van ontwerp, webbouw (vertaling van layout naar html/css/javascript) of onderhoud.

Bij het ontwerpen en bouwen van de site wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de webstandaarden, de richtlijnen voor het toegankelijk, stabiel en duurzaam bouwen van websites (zie www.webrichtlijnen.nl).


SSWEBS heeft een stevig netwerk van specialisten in het veld opgebouwd en werkt waar nodig samen met deze partners.
Partners: That's Yours: www.thatsyours.nl, Mieke Grooten: www.spins.nl, Marika Taborsky: www.taborsky.nl, Isolde van Oosterhout: www.solswebdesign.nl.


SSWEBS bestaat sinds 2006. Oprichter Shyama Sewpersad studeerde psychologie aan wat tegenwoordig de Universiteit van Tilburg heet. Zij studeerde af in de richting neuropsychologie en werkte vervolgens enkele jaren als neuropsycholoog. In 1996 maakte zij een switch en kwam haar werkend leven steeds meer in het teken te staan van het internet. Zo was zij werkzaam bij de Tilburgse Kunststichting waar zij verantwoordelijk was voor het opzetten en uitbouwen van de websites van de diverse afdelingen. Zij werkte bij internetbureau Sebastian Webprojecten, eerst als webbouwer en later als projectcoördinator. Ook was zij enige tijd werkzaam als front-end developer bij Colours.

Bij Shyama staat heldere communicatie voorop, helder naar de klant en naar de bezoeker van een website.

Contact

Neem contact op met SSWEBS.

 

Referenties

Barbara Krantz
www.muziektherapie-nijmegen.nl
"Shyama werkt snel en efficiënt maar doet alles grondig. In de communicatie is ze heel duidelijk. Ze luistert goed naar je wensen en legt ook voor leken heel begrijpelijk uit wat wel of niet kan. Ze heeft mijn website gemoderniseerd en een upgrade gegeven, precies volgens mijn wensen en met oog op wat de site effectief maar ook mooi en aantrekkelijk maakt. In kan haar diensten aan iedereen aanbevelen. Haar prijzen zijn zeer schappelijk."

Sylvia Roovers
www.rooverscoaching.nl
"Via een collega kwam ik in contact met Shyama. Dit voelde meteen goed. Shyama begreep goed wat ik wilde, gaf mij op prettige wijze advies en kon mij ook over de technische aspecten van de webbouw goed en duidelijk informeren.
Ook heeft zij veel detailzaken opgepakt om te zorgen dat de website er tot in de puntjes verzorgd uitzag en voldeed aan mijn wensen. Ik heb nu een website waar ik volledig achter kan staan, die functioneel is en die wat betreft de vindbaar op Google op de achtergrond goed is ingericht. Ik ben er heel blij mee! Shyama hartstikke bedankt hiervoor!
"

Ralf Bodelier
www.thecuriouscosmopolitan.com
"Shyama is geweldig. Ze maakt mooie en goed-werkende websites, ze is een warme persoonlijkheid en ze zet zich in voor andere mensen.
In 2011 bouwde Shyama de site voor onze organisatie 'Wereldpodium.nu'.
In 2015 maakte ze een site voor mij, 'thecuriouscosmopolitan.com'. Opnieuw deed ze dat toegewijd, met veel kennis en nieuwe ideeën.
In 2016 vroeg ik Shyama met schroom om zónder enige vergoeding een site te bouwen voor de kleine ontwikkelingsorganisatie 'het-goede-doel.nl'. Shyama zei meteen ja, en werkte aan die site met dezelfde inzet als voor de eerdere betaalde opdrachten.
Ik beveel Shyama van harte aan!
"

Lovensestraat 124
5014 DT Tilburg
T: 06 - 41.66.00.52
E: info [@] sswebs.nl

Bekijk Shyama Sewpersad's profiel op LinkedIn
Facebook

IBAN: NL59 INGB 0005 3683 93
KvK nr: 17.23.09.33