SSWEBS bouwt voornamelijk met WordPress responsive websites.
Geïnteresseerd? Neem gerust contact op!

Gerealiseerde websites 2013

E-village Nederweert, uniek gamecentrumwww.e-villagenederweert.nl
E-Village is een gamecentrum in Nederweert, waar sportief bewegen, plezier en spel hand in hand gaan. Hightech en lowtech games, plezier voor jong én oud!
cms: WordPress
nieuwsbriefmodule

Expertisecentrum voor het verkleinen van de afvalvoetafdruk van mensen en organisatieswww.deafvalspiegel.nl
De Afval Spiegel onderzoekt al meer dan 25 jaar het ontstaan van afval, de samenstelling en het afdankgedrag in huishoudens, op straat en in de bedrijven. De Afval Spiegel is het expertisecentrum voor het verkleinen van de afvalvoetafdruk van mensen en organisaties.
cms: WordPress

Lezingen, gesprekken en debatten rondom mondiale ontwikkelingenwww.wereldpodium.nu
Het Wereldpodium is een platform dat tot doel heeft mensen te betrekken bij internationale ontwikkelingen. Het doet dit door interviews, stevige discussies en lezingen af te wisselen met muzikale intermezzo's en columns.
cms: WordPress
nieuwsbriefmodule en betaaloptie via iDeal.

No Time Like The Presentwww.ntltp.nl
NTLTP, No Time Like The Present, streeft ernaar een betrouwbare partner te zijn op je levenspad. NTLTP loopt als coach een stukje mee op dat pad en stelt je vragen.
cms: WordPress.

Ontwikkelaar van meubelen en lifestyle productenwww.kentie3d.nl
Bureau voor productontwikkeling, 3d modellering en design. Eigenaar Gerard Kentie is de creatieve techneut die de vertaalslag maakt van vormgeving naar techniek. De basis van de site is een bestaand WordPress-theme dat aangepast is door SSWEBS.
cms: WordPress.

Bureau EV, motiveren en gedragsveranderingwww.bureauev.nl
Wat motiveert mensen om te bewegen? Bureau EV heeft daarop het antwoord. In coaching, training en het project- en interimmanagement van Bureau EV staat bewegen en motiveren centraal.
cms: WordPress.

Kinder Therapiepraktijk De Vliegerwww.kindertherapiedevlieger.nl
Kindertherapiepraktijk De Vlieger is een praktijk voor kinderfysiotherapie en kinderergotherapie in Tilburg. De Vlieger behandelt kinderen van 0 tot 16 jaar met problemen van motorische, sensorische, neurologische of orthopedische aard.
cms: WordPress.

Runningtherapie Den Boschwww.runningtherapiedenbosch.nl
Runningtherapie, je bent lichamelijk actief waardoor je meer energie krijgt en je stemming verbetert. Daarnaast biedt hardlopen afleiding waardoor je zaken gaat relativeren en minder piekert. Een responsive website.
cms: WordPress.

Stichting Onderwijs Oogheelkunde aan Huisartsen in Nederlandwww.stoohn.nl
De Stichting Onderwijs Oogheelkunde aan Huisartsen in Nederland, STOOHN, onderwijst de Nederlandse huisarts in de oogheelkunde. Via de nieuwe site kan de huisarts zich opgeven voor een cursus en betalen via iDeal. En in het besloten deel kan onderwijsmateriaal uitgewisseld worden.
cms: WordPress.

 

Meer projecten »

Welkom bij SSWEBS

Lovensestraat 124
5014 DT Tilburg
T: 06 - 41.66.00.52
E: info [@] sswebs.nl

Bekijk Shyama Sewpersad's profiel op LinkedIn
Facebook

IBAN: NL59 INGB 0005 3683 93
KvK nr: 17.23.09.33