Gerealiseerde websites 2014

Praktijkdediamant.nlwww.praktijkdediamant.nl
Op de valreep van 2014 is de nieuwe website van Praktijk De Diamant live gegaan. Praktijk de Diamant biedt lichaamsgerichte therapie. Tulipa Grafische Communicatie ontwierp een nieuwe huisstijl en SSWEBS bouwde de website in WordPress. De site is responsive opgebouwd en geoptimaliseerd voor een smartphone, tablet en desktop of laptop.
cms: WordPress.

Angelageers.nlwww.angelageers.nl
Bij de oude website van homeopaat Angela Geers was voorheen elke pagina een afbeelding. Niet zo goed voor de zoekmachine. SSWEBS heeft de site "geWordPressificeerd". Oftewel Angelageers.nl is nu eenvoudig te beheren via WordPress en ook nog eens goed vindbaar in Google.
cms: WordPress.

Limburgfestival.nlwww.limburgfestival.nl
SSWEBS bouwde voor het Limburg Festival een nieuwe responsive website. Dit betekent dat de nieuwe site op elk scherm goed weergegeven wordt. Dus ook op een tablet of smartphone. Het vijfdaags zomers internationaal (straat)theaterevenement in Midden-Limburg kan in augustus goed van start.
cms: WordPress.

Liesvanhaaren.nlwww.liesvanhaaren.nl
Het werk van beeldend kunstenaar Lies van Haaren bestaat voornamelijk uit schilderijen uitgevoerd in olieverf op doek, met als inspiratiebron de mens en de natuur. De basis van de site is een bestaand WordPress-theme dat aangepast is door SSWEBS.
cms: WordPress.

Ikhebdat.nlwww.ikhebdat.nl
Op de website www.ikhebdat.nl kunnen kinderen in de leeftijd van acht tot twaalf jaar informatie vinden over erfelijkheid en ruim 50 verschillende, erfelijke ziekten. In opdracht van het Erfocentrum.nl verzorgde Studio Michelangela een nieuwe look voor de site en SSWEBS zette dit ontwerp om naar een nieuwe website via css.
cms: Drupal.

Impuls onderzoekscentrumwww.impuls-onderzoekscentrum.nl
Impuls is het wetenschappelijk onderzoekscentrum voor maatschappelijke zorg van het Radboudumc in Nijmegen. Samen met partnerbedrijf That's Yours ontwikkelde SSWEBS een maatwerksite waar alle onderzoeksprojecten thematisch beheerd kunnen worden en eenvoudig een koppeling mogelijk is met bijbehorende publicaties. Ook kunnen genodigden per project discussiƫren over diverse thema's.
cms: LogiCMS.

Zwoelie Troelieswww.zwoelietroelies.nl
Het damestrio de Zwoelie Troelies brengt met een verontrustende muzikale opgewektheid smartlappen, discohits en rocksongs ten gehore! Vanaf nu ondersteund door een responsive website. Wij ontwikkelden ook een nieuw beeldmerk.
cms: WordPress, grafisch ontwerp: Taborsky.

IKC Tilburgwww.ikctilburg.nl
IKC staat voor Integrale Kindcentra: onderwijs en opvang werken samen en hebben een gezamenlijke verantwoordelijkheid in de ontwikkeling van het kind. De site rondom de pilot op 8 locaties in Tilburg is nu online. Projectleider Mirjam Huyskes schrijft: "Dus wil je heel graag bedanken voor jouw bijdrage aan mijn blije gevoel, je hebt prachtig werk geleverd!".
cms: WordPress, grafisch ontwerp: Taborsky.

Stichting voor lichaamsgerichte traumatherapiewww.traumahealing.nl
Somatic Experiencing is een methode van traumaverwerking ontwikkeld door Dr. Peter Levine, die zich specifiek richt op de gevolgen van trauma. De website geeft informatie over het Instituut, verantwoordelijk voor de opleiding van SE-Practitioners, en over de Academie, die diverse trainingen biedt.
cms: WordPress
nieuwsbriefmodule

Recreatie- en cultuurboerderij voor ontmoetingen en vakantiewww.opkapittelsbos.nl
Op Kapittelsbos is een eigenzinnige culturele, recreatieve onderneming die een voorbeeld wil zijn voor het nieuwe creatieve platteland. Huur een eigentijds ingerichte vakantiehuis, een vrijstaand houten huis in het beekdal van de Haelense Beek, of kom vergaderen op het platteland in het hart van Limburg.
cms: WordPress

 

Meer projecten »

Welkom bij SSWEBS

Lovensestraat 124
5014 DT Tilburg
T: 06 - 41.66.00.52
E: info [@] sswebs.nl

Bekijk Shyama Sewpersad's profiel op LinkedIn
Facebook

IBAN: NL59 INGB 0005 3683 93
KvK nr: 17.23.09.33